Balatonföldvár 3 km hosszan kiépített strandokkal nyújtja a déli part minden előnyét – meneteles mélyülés, finom föveny, amely a kisgyermekes családok számára a biztonságos nyaralást ígérik.

A Keleti-strandon (Somogyi B. u.) étterem, büfék, sportszerkölcsönző, óriáscsúszda, strandröplabda-pálya, játszótér, nagy füves napozófelület, melyet árnyas fák öveznek.

A strand animátora különbőző sportversenyeket, -bajnokságokat szervez az amatőr sport kedvelői részére, a gyermekeket pedig játékos, kreatív foglalkozások várják.


A Nyugati-strandon (Rákoczi út) kisebb büfék, falatozók, sportszerkölcsönző és nagy füves napozófelület várja a vendégeket.
A település központi strandja, amelyet mindenki csak szabadstrandként ismer, közvetlenül a személyhajó- és vitorláskikötő mellett található.

 

A Keleti strandon az Önkormányzati Minisztérium pályázati támogatásával 2009-ben új strandfoci, strandröplabda pályák kerültek kialakításra.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését vagy kérdése van, kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy a jobb oldalon található űrlap kitöltésével jelezze felénk.

Írjon nekünk

balatonitabor@gmail.com

Látogasson el hozzánk

Balatonszentgyörgyi út 23.
8623 Balatonföldvár

Várjuk hívását

0684/340-919
0620/280-3778